Folkia forbrukslån

«Hei, hvor mye penger trenger du?» – slik lyder nettsidene til Folkia. Og dersom svaret ditt på det spørsmålet er mellom 1000 til 20 000 kroner, så har du kommet til riktig sted. For når det gjelder et forbrukslån på såpass små summer, så er trolig Folkia den beste og mest effektive aktøren i markedet. Her kan du få et lite lån utbetalt på dagen, med renter og betingelser som er tilpasset den summen du låner.

Betingelser og vilkår for lånet

Folkia er altså et såkalt smålån, som er beregnet på deg som trenger å låne en liten slant med penger på kort tid. Det gjør at maksimal nedbetalingstid er 12 måneder – men nedbetalingstiden må også stemme med lånesummen. Låner du 12 000 kroner eller mindre så blir nemlig nedbetalingstiden på maksimalt et halvt år, og renten vil da ligge på rundt 171 prosent. Det høres kanskje skremmende høyt ut, men over seks måneder utgjør dette kun 2255 kroner – altså knappe 375 kroner per måned. Følgelig kan man låne relativt store beløp på kort tid, uten at man blir ruinert av den grunn.

Renten varierer altså veldig avhengig av tilbakebetalingstid og ønsket lånebeløp. Låner du maksbeløpet og betaler ned over 12 måneder, så er effektiv rente på 76 prosent. Dette inkluderer et fakturagebyr (fra 40 – 180 kroner avhengig av lånesum) og etableringsgebyr (350 kroner). Gjennom lånekalkulatoren på Folkia.no kan du enkelt se hvor mye akkurat ditt forbrukslån vil koste deg.

Fordeler med forbrukslånet

Folkia er et forbrukslån for deg som trenger å låne en mindre sum med penger, og er avhengig av at det hele skjer kjapt. Siden vi snakker om summer på under 20 000 kroner, så får du overført pengene samme dag som du søker (senest neste virkedag). Dette gjør at Folkia er helt unik i bransjen, og hvis det haster med å skaffe seg penger så er det definitivt en god løsning. Du kan søke når som helst på døgnet, og det er ingen skjulte kostnader utover det som oppgis på nettsidene til Folkia.

Søke om lån

Du søker kjapt og enkelt om forbrukslån fra Folkia på nettsidene til banken. Bruk BankID dersom du ønsker at lånet skal utbetales samme dag som du søker – ellers vil ventetiden bli langt lengre. For at søknaden skal bi godkjent så må du være minst 20 år gammel, og du må passere en kredittsjekk som gjøres når du søker om lånet. Her kan du ikke ha betalingsanmerkninger, og du må være registrert med adresse i det norske folkeregistret.